camping de reebok
Camping de Reebok in Oisterwijk

Al jaren is er sprake van een verhuizing van Camping de Reebok naar de Oirschotse baan. De nieuwe accommodatie is echter nog niet gereed.

Om de overgang beter te kunnen faciliteren kan de Camping op de Duinenweg nog langer blijven, maar hij is nu zo goed als leeg.

Voor meer informatie over eventuele verhuizingen of wijzigingen, kunt u het beste contact op nemen met de camping zelf.

Historisch informatie van Camping de Reebok

Camping de Reebok is een vakantiepark gelegen te midden van de Oisterwijkse natuur. Hier kunnen gasten kamperen, of verblijven in een chalet of stacaravan. Het park aan de Duinenweg grenst pal aan de Oisterwijkse bossen en vennen en aan natuurreservaat de Kampina. Wie net buiten het park over het wildrooster de natuur in wandelt, heeft een goede kans om direct oog in oog komen te staan met wilde reeën en paarden.

Het is een populaire camping die geschikt is voor zowel gezinnen als koppels.

Voorzieningen Camping de Reebok

De Reebok is een vakantiepark vol rust en ruimte. Het park beschikt over een aantal voorzieningen die het verblijf van gasten aangenaam maakt. Zo is er een grand café, waar men kunt genieten van een warme maaltijd of een drankje. Op het sfeervolle tuinterras is het altijd druk. Er is daarnaast een snackbar voor een lekkere snelle hap en in de parkwinkel kunnen gasten iedere ochtend terecht voor dagelijkse boodschappen en verse broodjes. Voor de kinderen is er een buitenspeeltuin op het park. Op loopafstand van de Reebok ligt het bekende buitenzwembad het Staalbergven. Hier genieten jong en oud van een frisse duik in het chloorbad of in het ven.

Daarnaast is de omgeving van de camping perfect voor wandelingen en fietstochten. Er zijn verschillende natuurgebieden in de buurt, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen, waar je kunt genieten van de natuur en rust.

Kampeerplaatsen bij Camping de Reebok

De beschutte staanplaatsen hebben een gemiddelde oppervlakte van 100 vierkante meter en zijn uitgerust met een stroom, water- en rioolaansluiting. Gasten kunnen ook staanplaatsen voor een heel jaar huren.

Luxe kamperen

Wie tijdens zijn verblijf graag een dak boven zijn of haar hoofd heeft, kan bij de Reebok kiezen uit vier opties. Een luxe chalet leent zich het beste voor groepen van vier tot zes personen. Dit knusse houten huisje beschikt over een keuken, zit- en eethoek en TV. Daarnaast heeft ieder huisje een badkamer met douche en toilet.

Voor mensen op doorreis is verblijven in een trekkershut een goed plan. Men kan er zelf koken in je eigen potten en pannen op het fornuis. Gasten dienen zelf een slaapzak en kookgerei mee te nemen. Finse boshuizen zijn sfeervol voor zes personen en bevatten een luxueuze keuken en zelfs een was- en droogmachine. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers aanwezig.

Wie de sfeer van kamperen wil proeven, maar toch luxe faciliteiten apprecieert, kiest voor de De 4-persoons CampLodge. Het huisje is namelijk Voorzien van verwarming, een zithoek, een keukenblok, douche en toilet 2x flat-screen en Wi-Fi. Sommige chalets of andere verblijfplaatsen bij De Reebok staan te koop. Prijzen kan men bekijken op de site. Hier vindt men ook de overige tarieven.

Contact Camping de Reebok

Vakantiepark de Reebok Oisterwijk
Duinenweg 4
5062 TP Oisterwijk
Tel: 013-5282309
Fax: 013-5217592
Email: info@dereebok.nl

Geef een reactie