hermitage oisterwijk

Boshuys Hermitage in Oisterwijk

Hermitage Oisterwijk is gelegen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen en één van de mooiste terrassen van Nederland. In 2010 wist het zelfs de eerste plaats te veroveren in de de “Terras Top 100” van Nederland.

Hermitage Oisterwijk – 1994 / 2014

Boshuys Hermitage Oisterwijk heeft iedere bezoeker de gelegenheid zich welkom te voelen en de mogelijkheid om even tot rust te komen. Wanneer het zonnig weer is, kunt u heerlijk genieten op het terras van onze culinaire gerechten en heeft u uitzicht over de idyllische vijver. Een begeeft zich in een oase van rust.

In 2014 bestaat Boshuys Hermitage Oisterwijk alweer 20 jaar. Dit wordt gevierd door middel van een speciale aanbieding. U als gast krijgt vanaf 2 januari tot en met 15 april, 20 % korting op uw diner.

De omgeving van Hermitage Oisterwijk

Gelegen aan de rand van de Kampina en te midden in de Oisterwijkse Bossen en Vennen, vind u ons authentieke Boshuys aan de Posthoornseweg. De Kampina heeft wandelaars en fietsers veel te bieden. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld en talloze wandelroutes liggen voor u ter beschikking. Zelfs de “La Trappe route” komt langs het Boshuys en is tegelijkertijd een tussenstop op de route.

U waant zich in de vrije natuur met schitterende bossen en vennen om u heen. Het dichtbevolkte Nederland bent u even helemaal vergeten en u komt heerlijk tot rust in de omgeving van Oisterwijk.

Winnaar Terras Top 100


Boshuys Hermitage Oisterwijk is in 2010 uitgeroepen tot beste Terras van Nederland. Ieder jaar publiceert het vakblad “Misset” de Horeca Terras Top 100. De jury roemde het personeel en de goede locatie.

Top 3: 2014!

Ook in 2014 is Boshuys Hermitage weer geëindigd in de top 3 beste terrassen van Nederland. “Er is geen detail waar niet over is nagedacht” aldus het juryrapport.

Contactgegevens Hermitage Oisterwijk

Restaurant Boshuys Hermitage
Posthoornseweg 5b
5062 SZ Oisterwijk
+31 13 5286044
info@boshuyshermitage.nl

Openingstijden:
Dagelijks geopend vanaf 11:00 uur.
Gesloten op dinsdag.

Geef een reactie