Heukeloms Hoefke is een kampeerboerderij gelegen aan de rand van Heukelom, een dorp tussen Oisterwijk en Tilburg. Beide plaatsen zijn vanaf de accommodatie prima te bereiken met de fiets of auto en hebben toeristen erg veel te bieden.

heukeloms hoefke

Het terrein vanuit de lucht

Camping Heukeloms Hoefke

Heukeloms Hoefke is een camping voor zowel caravans, campers, vouwwagens en tenten. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bieden daarnaast ook nog voldoende plaats om uw auto te parkeren. Er zijn diverse watertappunten aanwezig en alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 ampère elektra-aansluitingen. De camping is eenvoudig te bereiken. Vanaf de snelweg hoeft u enkel over de Heukelomseweg te rijden en na circa 100 meter rechts af te slaan. U blijft alsmaar rechtdoor rijden en op een gegeven moment ligt de camping circa 200 meter voorbij het spoor aan uw linkerzijde.

Groepsaccommodatie heukeloms hoefke

Groepsaccommodatie

Groepsaccomodatie

Er is ook een groepsaccommodatie aanwezig bij Heukeloms Hoefke. Deze ligt gescheiden van de camping. De ruimte bestaat uit twee ruimtes die plaats bieden aan een groep van 20 tot maar liefst 115 personen. Deze bevat een ingerichte keuken, een sportveld en speeltoestellen. Er zijn ’t Schop en ’t Schuurke.

vakantiehuis woning heukeloms hoefke

Vakantiehuis

Vakantiehuis

Daarnaast is er ook een vakantiewoning. Er is een mogelijkheid om deze 4-persoons, gelijkvloerse woning te huren. Deze woning is ligt op een gunstige locatie. Het ligt vlakbij de kampeerboerderij, zodat u betrokken bent bij het gebeuren rondom de boerderij.

De omgeving

Het terrein ligt in op steenworp afstand van de Oisterwijkse Bossen en Vennen, waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Café Mie Pieters ligt slechts op een aantal honderd meter van het terrein af. Ook kunt u een bezoekje brengen aan Coppelmans. Dit tuincentrum is op circa 300 meter gelegen van het terrein. De Gulle Ruif ligt aan de overzijde van de weg en het rooie fietspad tussen Tilburg en Oisterwijk is gelegen langs de camping.

faciliteiten heukeloms hoefke

Speeltoestellen

Faciliteiten

Heukeloms Hoefke bevat verschillende faciliteiten die het verblijf van gasten zo prettig mogelijk maken. Er is een jeu de boules baan, diverse speeltoestellen en voldoende was- en toiletvoorzieningen. Bovendien ligt de camping op een zeer fijne locatie, namelijk gelegen tussen Tilburg en Oisterwijk. Alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentra, zwembaden, midgetgolf, tennisbanen, bioscopen en ziekenhuizen zijn op fietsafstand bereikbaar. Tevens ligt de boerderij vlak bij de hoofdsnelweg van Tilburg/Breda naar ’s Hertogenbosch (A65/N65), zodat men snel naar verder gelegen voorzieningen kunt rijden.

huifkar heukeloms hoefke

Huifkar bij het Heukeloms Hoefke

Een huifkar huren

Heukeloms Hoefke heeft een eigen huifkar. Vanaf de camping vervoeren ze groepen met uitjes en er kunnen ongeveer vijftig personen in. Er is licht en muziek aanwezig in de kar.

Contact

Kampeerboerderij Heukeloms Hoefke
Laag Heukelomseweg 5
5059 AN – Heukelom (Noord-Brabant)
Telefoon: 013 – 533 18 30
Website Heukeloms Hoefke

Geef een reactie