Fusion event was een jaarlijks Hardstyle-feest in Oisterwijk, georganiseerd door stichting de Kloontjes. Na 2014 is dit evenement niet meer georganiseerd.

De grote broer van Fusion, Intents Oisterwijk, wordt nog wel elk jaar georganiseerd.

Hieronder nog wat informatie van daarvoor.

Fusion Oisterwijk 2014

Het evenement vindt dit jaar (“Fusion the harder styles 2014”) plaats op zaterdag 1 november 2014 in de Sportarena Oisterwijk aan de Sportlaan. Naast Intents Festival, dat altijd in juni wordt georganiseerd door de stichting, is Fusion het tweede feest dat valt binnen die muzieksoort. Het feest staat bekend om de dikke beats en mooie lasershow. Het evenement wordt door de Kloontjes al georganiseerd sinds het jaar 2006. Dit jaar vindt dus alweer de negende editie plaats van Fusion event 2014.

Kaartverkoop Fusion Oisterwijk 2014

fusion oisterwijk

Fusion Oisterwijk

Vorig jaar was het feest  binnen twintig minuten al uitverkocht.  Liefhebbers moeten er dus snel bij zijn, willen ze een kaartje bemachtigen. De voorverkoop voor dit jaar start op 2 september vanaf 20.00 uur.

Bezoekersinformatie

Fusion Oisterwijk 2014 begint om 16:00 uur en stopt om 01:00 uur. De deuren gaan om 15:30 uur open. De minimum leeftijd voor toegang is vastgesteld op 17 jaar. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt. Bezoekers die niet uit de buurt van Oisterwijk komen, kunnen met een speciale bus afreizen naar het evenement. Er zijn de volgende opstapplaatsen: Bavel (De Tussenpauz, Kerkstraat), Breda (NS Station, Stationsweg), 

Dongen (De Salamander, Belgiëlaan), 
Etten-Leur (Praxis, Trivium), Made (Busstation, Adelstraat), Oosterhout (AC Restaurant, Beneluxweg),
Raamsdonksveer (Busstation, Van Wijngaardenstraat) en Rijen (NS Station, Stationsplein). Eis is wel dat er minimaal vijftien personen willen vertrekken vanaf deze haltes.

Line-up

Deze artiesten draaien op 1 november allemaal tijdens het evenement “the harder styles”: D-Block & S-te-Fan, Radical Redemption, Adaro, Digital Punk, Audiotricz, Chain Reaction, PRDX, Noisecult, Outbreak, Mc Villain & Da Syndrome.

Geef een reactie