gerrithoeve

Camping de Gerrithoeve

De Gerrithoeve is een camping aan de rand van Oisterwijk, die grenst aan de Oisterwijkse bossen en vennen. Het ligt op twintig minuten fietsafstand van het Oisterwijkse centrum. Naast een camping, beschikt de Gerrithoeve aan de Kollenburgsebaan over een klein, maar beroemd restaurant vanwege de overheerlijke gehaktbal. Ook is er een kinderspeelboerderij. Hier kunnen groepen terecht voor uitjes als boerengolf en andere boerenspelen. Met het treintje: ‘De Oisterwijk expres’ kunnen gasten het centrum van het dorp verkennen.

Camping en boerderijwoning de Gerrithoeve

De minicamping van de Gerrithoeve bestaat uit 23 staanplaatsen, die elk voorzien zijn van een eigen stroomaansluiting. Op het veld zijn twee watertappunten en er is een jeu de boules baan. De camping ligt in een erg rustig gebied. De toiletvoorziening bestaat uit twee douches. Ook is er een afwasplaats en een chemisch toilet. Op zaterdagen komt de warme bakker tussen 9 en 10:00 uur langs zodat gasten van een vers ontbijt kunnen genieten. Op de boerderijwoning kan men overnachten met 8 tot 10 personen. Deze bevat een grote woonkeuken, twee woonvertrekken, een badkamer en drie grote slaapkamers.

Restaurant

De Gerrtihoeve beschikt over een gezellig restaurant in een oude boerderij. De grup, voedertroggen, stalhouten en halve deuren waardoor werkpaarden naar buiten konden kijken, zijn nog aanwezig. Het restaurant bevat een gezellig terras, dat deels overdekt is. De warme maaltijden bij de Gerithoeve zijn niet erg speciaal, maar wel zeer lekker. Vooral het gehaktbalmenu is een aanrader. Driemaal op rij won het restaurant de verkiezing van de ‘Lekkerste gehaktbal van Oisterwijk’. Dit is een jaarlijkse verkiezing waaraan een twintigtal restaurants uit Oisterwijk deelnemen.

Activiteiten

Voor een familiefeest of bijvoorbeeld een personeelsuitstapje, kan de Gerrithoeve uw dag invullen. Op het terrein kun je boerengolfen of deelnemen aan andere boerenspelen. Daarnaast kan men onder begeleiding van een gids een wandeling maken of een excursie naar een bierbrouwerij.

Contact de Gerrithoeve

De Gerrithoeve
Kollenburgsebaan 11a
5062 TH OISTERWIJK
0411-673189
Website bezoeken
info@gerrithoeve.nl

Geef een reactie