De Sportarena Oisterwijk is de grootste sporthal van Oisterwijk en is gelegen op Sportpark Den Donk. Het heeft een eigen fitnessruimte, indoor soccer veld, Dojo, Fysiotherapie praktijk en diverse tennisbanen. Alles is gelegen onder één dak en dit pand wordt in de volksmond ook de Sportarena genoemd.

Fitnessen bij Sportarena Oisterwijk

De Sportarena Oisterwijk is vooral bekend vanwege de enorme fitnessruimte die er beschikbaar is. De ruimte is gevuld met een ruim aantal fitnesstoestellen en trainingsruimtes. Zo is er een aparte ruimte waar u kunt spinnen en is er een heuse Milon Cirkel. Dat laatste werd meteen een groot succes. Sinds 2010 was de Sportarena één van de eersten die de Milon Cirkel introduceerden. Het was een revolutionair fitnessconcept. Het beloofde in een kortere trainingstijd, 15 x meer resultaat. Daarnaast zou het veel leuker fitnessen zijn. Gezien de enorme belangstelling, kan het concept als een groot succes worden ervaren.

sportarena oisterwijk
Daarnaast streeft men om het sportcentrum zo laagdrempelig te houden. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding, de gezellige ongedwongen sfeer en frisse uitstraling zult u zich helemaal op uw gemak voelen. Er is voor iedereen die wil fitnessen wel iets te vinden.

Bel 013-5216716 om jouw proefsessie te reserveren.

Indoor Soccer bij de Sportarena Oisterwijk

Het Indoor Soccer bij de Sportarena wordt gespeeld op een voetbalveld met slidingvriendelijk kunstgras omringd door een boarding van één meter hoog. Vanwege de boarding en het net dat over het veld wordt gespannen blijft de bal in het spel.

Het Indoor Soccer is een perfecte gelegenheid voor onder andere:

  • een onderlinge wedstrijd tussen vrienden
  • een (bedrijfs)toernooi tussen verschillende teams (klik hier)
  • een training van een voetbalteam
  • een alternatieve gymles voor een (basis)school
  • een kinderfeestje (klik hier!)
  • een wedstrijd tussen (buurt)verenigingen

Wilt u het Indoor Soccer veld reserveren? Bel dan naar 013 – 5216716


Tennis bij de Sportarena Oisterwijk

De SportArena Oisterwijk heeft 3 indoor tapijtbanen en 4 outdoor gravelbanen. De indoorbanen worden in de winterperiode van september tot en met april verhuurd. Deze losse baanverhuur binnen is mogelijk mits er banen vrij zijn. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer: 013 – 5216 716. De outdoor gravelbanen zijn alleen bespeelbaar voor zomerleden van SportArena Oisterwijk.

Fysiotherapie bij de Sportarena Oisterwijk

De Sportarena Oisterwijk heeft ook een fysiotherapie ruimte. Fysiotherapie is er voor het behandelen klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel uw bewegingsapparaat. Bij de eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Daarna gaat men over op een behandelplan.

Iedereen is anders, dus ook uw behandeling.  Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

Gegevens Sportarena Oisterwijk

Adres:
Sportlaan 6
5062 JK Oisterwijk

Fitness & Tennis:

e-mail: info@desportarena.nl
telefoon: 013 – 521 67 16

Indoor Soccer:
e-mail: soccer@desportarena.nl
telefoon: 013 – 521 67 16

Evenementen:
e-mail: horeca@desportarena.nl
telefoon: 013 – 521 67 16

Fysiotherapie SportArena:
e-mail: info@medifitfysiotherapie.nl

telefoon: 013 – 590 56 77

Geef een reactie