restaurant BallaroBallaro is een Italiaans restaurant in Oisterwijk. Het een bepaald type restaurant dat je wel vaker aantreft in een stad of dorp. De locatie van het eethuis bevindt zich niet op De Lind, het centrum van de plaats.

De gemiddelde toerist met trek zou dus niet direct aan Ballaro denken, maar toch is het restaurant razend populair onder Oisterwijkers. Niet alleen in het centrum kent het dorp goede eetgelegenheden en daar is dit restaurant een prima voorbeeld van.

Italiaans genieten bij Ballaro

Onder begeleiding van Italiaans operagezang, kunt u heerlijk plaatsnemen in het Italiaanse restaurant aan de Schepersdijk. In de zomermaanden is het goed toeven op het terras aan de voorzijde van het pand. In de overige maanden kunt u binnen dineren in een Italiaanse sfeer van muziek en kaarslicht. De vriendelijke gastheer Giuseppe ontvangt de gasten met een mengelmoes van Italiaanse en Nederlandse woorden.

De menukaart

Het menu bij Ballaro varieert van vlees- tot visgerechten. Van visschotel tot entrecote en van tonijnfilet tot kalfsvlees. Uiteraard zou het geen echt Italiaans restaurant zijn, als er geen pizza’s en pasta’s op de menukaart stonden. Onder het kopje ‘Foccacie’ vindt u Mozarrela-gerechten. Voor ‘Bambini’s’ is er een speciaal menu.

Handig om te weten…

Gezien de populariteit van het restaurant, is het verstandig om te reserveren als u wilt gaan dineren bij Ballaro. De Italiaan is op dinsdag tot en met zondag geopend van 17 tot 22:00 uur. Tijdens die uren kunt u ook gerechten afhalen bij het restaurant aan de Schepersdijk.

Wilt u niet zoals zovelen dineren op de Lind, maar bent u toch op zoek naar een kwalitatief goed restaurant? Dan is Ballaro een goede optie.

Contactgegevens Ballaro

Restaruant Ballaro
Scheepersdijk 1-B
5062 EA Oisterwijk
013 521 6404
Bezoek de website

Geef een reactie