De Belvertshoeve is een uniek plekje in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Gelegen aan de Scheibaan in Oisterwijk heten de eigenaren Ron Klaassen en Jeanette van Wanrooij u van harte welkom.

Brasserie de Belvertshoeve

De meest bijzondere hoeve van Oisterwijk vindt u bij ons. De Belvertshoeve staat bekend als een moderne en gezellige brasserie, met een gevarieerde kaart. In de zomer bevind u zich in een groene oase en kunt u heerlijk tot rust komen op ons terras. In de winter nodigen we uit binnen uit bij de heerlijke openhaard.

Met heel veel plezieren kunnen we ook voor u (kinder)feesten, barbecues, bufetten, familiedagen en high tea etc. organiseren. Ook is de Belvertshoeve een uistekende locatie voor vergaderingen en congressen.

Ibu Aidit – een sfeervol Indonesisch restaurant

Ibu Aidit is een sfeervol Indonesisch restaurant met een modern tintje. Op een van de mooiste locaties van Oisterwijk kunt u genieten van authentieke Indonesische gerechten van onze top kok. Wanneer de zon schijnt, kunt u heerlijk buiten plaatsnemen op ons buiten- loungeterras en genieten van de omgeving.

belvertshoeveOok Ibu Aidit is onderdeel van de Belvertshoeve. Deze locatie bied een aantal faciliteiten aan voor de zakelijke markt. Zoals onder andere:

  • Een Serre, met afgesloten privé terras.
  • Een luxe zaal welke in tweeën te verdelen is.
  • Het Ibu Aidit restaurant.

Daarbij kunnen arrangementen op maat gemaakt worden. Van eenvoudige lunch tot een uitgebreid diner ter afsluiting. De goede bereikbaarheid, parkeervoorzieningen en bosrijke omgeving zorgen voor een zeer aangename locatie voor u en of businesspartner(s).

Contactgegevens

Brasserie De Belvertshoeve
Scheibaan 13 Oisterwijk
Telefoon: 0031(0) 13 528 23 84
email: info@belvertshoeve.nl
website: www.belvertshoeve.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *