keyzer palace

Keyzer Palace, een wok restaurant in Oisterwijk

Keyzer Palace is een showcooking restaurant in Oisterwijk. Het mooie witte pand van Keyzer Palace is gelegen aan de Moergestelseweg 123, precies tussen de twee dorpen Oisterwijk en Moergestel in. Gasten kunnen daar genieten van zowel de Oosterse- als de Westerse keuken. Het restaurant staat bekend om zijn buffetten en arrangementen. Vanaf het terras hebben gasten een mooi uitzicht op de bosrijke omgeving.

Wokbuffet bij Keyzer Palace

Liefhebbers van Aziatisch eten zijn bij Keyzer Palace aan het juiste adres. Bij het Oosterse wokbuffet kunnen gasten eerst kiezen uit zowel Aziatische, maar ook Hollandse gerechten. Voorbeelden zijn: Sushi, Sashimi en gerookte zalm, forel en diverse salades. Daarna is de maaltijd wel volledig Aziatisch. Bij het hoofdgerecht kan men namelijk onbeperkt genieten van Chinese vlees- vis- en groentegerechten. Het gerecht dat de gast kiest, wordt direct voor zijn of haar neus door een kok op een traditionele en spectaculaire manier bereidt. Gasten kunnen ook andere, warme en koudere gerechten samenvoegen bij hun maaltijd. Als nagerecht is er een dessertbuffet met soorten fruit, ijs, pudding en taart.

Arrangementen van Keyzer Palace

Voor speciale groepen vanaf tien personen biedt Keyzer Palace arrangementen aan. Doordeweeks (maandag tot en met donderdag) betalen volwassenen 25 euro voor twee uur onbeperkt eten en drinken. Voor 2,5 uur is de prijs 27,50 euro en voor drie uur 29 euro. Van vrijdag tot en met zondag zijn de prijzen iets hoger. Voor kinderen tot en met elf jaar gelden er aparte tarieven. Meer informatie is te vinden op de website.

Contact Keyzer Palace

Show Cooking Restaurant Keyzer Palace
Moergestelseweg 123
5062 SP – Oisterwijk
Tel. 013 – 521 12 47
Fax. 013 – 521 12 68
Bezoek de website van Keyzer Palace

Geef een reactie