De leukste damestassen voor deze zomer

Het lijkt er nog niet echt op, maar de zomer komt er toch echt aan. Ondanks de vele regenbuien is het daarom wel verstandig om als vrouw vast na te gaan denken over welke tassen je deze zomer eigenlijk allemaal nodig hebt. Anders dan in de wintermaanden, is de kans groot dat je bij een graad of 25, regelmatig een jurk draagt en waar laat je dan je telefoon? Kortom, reden genoeg dus om eens samen te gaan kijken naar de leukste damestassen voor deze zomer. Deze variëren overigens van strandtassen tot aan crossbody tassen. Het is dus maar net waar jij als vrouw naar op zoek bent.

Schoudertassen

Als je op zoek bent naar een tas die zowel stijlvol als praktisch is, dan zijn schoudertassen de ideale keuze. Ze zijn ruim genoeg om al je belangrijke spullen mee te nemen en kunnen gemakkelijk over je schouder worden gedragen. Of je nu gaat winkelen, een dagje strand gepland hebt of een lunchafspraak hebt, met een schoudertas ben je altijd klaar voor elke gelegenheid. Kies voor een lichte kleur zoals beige of pastel voor een frisse zomerlook. Lijkt jou deze tas ook wel wat? Shop dan jouw favoriete damestas gemakkelijk en snel online bij bijvoorbeeld Travelbags.nl!

Strandtassen

Ze lijken ieder jaar wel populairder geworden, de strandtas. Logisch ook, want ze worden allang niet meer alleen gebruikt voor een dagje strand. Alhoewel ze daar ideaal voor zijn en wij ook adviseren te kiezen voor een strandtas in plaats van een ‘normale’ schoudertas voor als je naar het strand gaat. Strandtassen zijn namelijk veel beter bestand tegen zeewater waardoor de kans op vlekken veel kleiner is. Daarbij komt ook dat een strandtas vaak een speciale binnenkant heeft, waardoor het geen probleem is om vochtige handdoeken in je tas te doen. Naast dat deze tassen ideaal zijn voor het strand, zijn ze natuurlijk ook ideaal voor een dagje weg of gewoon voor het doen van wat boodschappen. Ze zijn groot, zien er leuk uit en geven je direct een zomers gevoel.

Crossbodytassen

Als we het hebben over de combinatie tussen gemak en stijl, dan zijn dat wel crossbodytassen. Deze tassen zijn vaak niet heel groot, maar wel ideaal voor het mee kunnen nemen van je belangrijkste spullen. Vooral in de zomermaanden heb je vaak niet veel meer nodig dan een telefoon, wat geld, je pasjes, sleutels en misschien wat spulletjes om je op te kunnen frissen. Het voordeel van deze tassen, is dat je beide handen vrij hebt en ze meerdere vakjes hebben, zodat je je spullen georganiseerd mee kunt nemen. Dus stel dat je je sleutels uit je tasje wilt halen, dan hoef je niet eerst al het andere eruit te halen.

Clutches

Een clutch is eigenlijk niet alleen handig voor de zomeravonden, maar het hele jaar door. Toch zien we wel vaak dat ze tijdens de zomermaanden net even wat populairder zijn. De reden dat dit zo is, komt voort uit het feit dat deze tassen vaak worden ‘gedragen’ tijdens een wat chique aangelegenheid. Dus bijvoorbeeld tijdens een strandfeestje, waar je een prachtige lange strand jurk draagt. Het voordeel van deze tassen, is dat je er best veel in mee kunt nemen en een clutch ook perfect te matchen is bij de rest van je outfit.